Vuoden 2020 kurssi nyt ilmassa

PP2 oppilashinaus Kalajoen lentokentällä 1 maaliskuuta 2020.

Kun tuulet sekä vesi- ja räntäsateet hetkeksi hellittivät, päästiin karkauspäivänä Kalajoen lentokentälle suorittamaan tämän vuoden ensimmäisiä oppilashinauksia. Yhdellä jos toisellakin meinasi alkutalvesta kelien kanssa hermo mennä, mutta kun sitten vauhtiin päästiin niin mentiin oikein kunnolla.

Matalat saatiin joutuisasti pois alta ja kun sunnuntaina vedettiin koko kentän pituudelta hinauksia niin korkojakin rupesi tulemaan mukavasti. Yli 400m korot taisi tulla useammalle. Siinä sitten tehtiin tiukempiakin kaarroksia, korvia ja mietoja heilureita. Ilmeisen kehityskelpoista porukkaa siis kurssilla. Ja kun siipikalustokin on päivitetty kokonaan uusin MAC PARA Muse4 liitimiin, niin mikäs siinä oli touhutessa.

Jonkinsortin ennätys taisi myös rikkoontua: yhtään starttia ei tainnut tarvita kahden päivän aikana keskeyttää. Ja niitä tuli oppilaille kuitenkin lähemmäs 70kpl. Eli hyvin pelaa kyllä Muse4.

Koulutussiipenä Macpara Muse4.

Leave a Reply